Advocatenkantoor Walet open op ‘Dag van de scheiding’

Advocatenkantoor Walet in Hoevelaken opent op vrijdag 8 september haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers vrijblijvend kennismaken met advocaat Rutger Walet en meer informatie krijgen over scheiden.

De ‘Dag van de Scheiding’ is door de Nederlandse Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) in het leven geroepen. Met de dag wil de vereniging landelijk aandacht vragen voor het belang van deskundige begeleiding bij scheidingen. Jaarlijks gaan in Nederland gemiddeld 35.000 stellen uit elkaar. Uit landelijk onderzoek van de vFAS blijkt dat 42% van hen angst had om te gaan scheiden. Mensen maken zich vooral zorgen over de kinderen en hun financiën. Het uiteindelijke doel van de vFAS is het verbeteren van het proces rondom scheidingen, zodat partners zorgvuldig en respectvol uit elkaar gaan. Ook advocatenkantoor Walet doet daarom mee aan de Dag van de Scheiding.

Kosteloos advies over scheiden

Tijdens de Dag van de Scheiding opent advocatenkantoor Walet op vrijdag 8 september tussen 09.00 uur en 17.30 uur haar deuren voor het publiek. Let op: vanwege de vele aanvragen en privacyoverwegingen is het uitsluitend mogelijk om op afspraak langs te komen: 033 737 05 72. Iedereen kan vrijblijvend informatie verkrijgen over scheiden en mediation en kennismaken met advocaat Rutger Walet. Daarnaast is het mogelijk om een gratis scheidingscheck uit te laten voeren. Deze geeft helder inzicht in welke stappen nodig zijn voor een goede scheiding. Er zijn geen kosten aan de scheidingscheck verbonden.

Over de vFAS

De bijna duizend advocaten en mediators die (aspirant)lid zijn van de vFAS, zijn gespecialiseerd advocaat en scheidingsmediator. Zij beschikken over actuele juridische kennis op het gebied van onder meer alimentatie, huwelijkse voorwaarden, pensioenverevening en ouderschapsplannen.

Dag van de Scheiding

Advocatenkantoor Walet gevestigd aan de Wel 5A, unit 3, in Hoevelaken is vrijdag 8 september 2017 geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Wilt u meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl.

Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.