Advocatenkantoor Walet open op ‘Dag van de scheiding’

Vrijdag 14 september a.s. is de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. Advocatenkantoor Walet in Hoevelaken opent op deze dag haar deuren voor meer informatie en gratis advies over scheiden.

Recent onderzoek van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (waarbij Advocatenkantoor Walet is aangesloten) leverde verrassende resultaten op. Deze zullen in de week van de Dag van de Scheiding bekend worden gemaakt.

Advocatenkantoor Walet zal dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding (vrijdag 14 september) in het bijzonder aandacht besteden aan de positie van het kind in scheiding. Samen met advocaat en mediator mr. Rutger Walet kan worden besproken hoe je het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Ook is het mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding, zowel voor de ouders als de kinderen.

Kosteloos advies over scheiden

Iedereen kan tijdens de ‘Dag van de scheiding’ vrijblijvend informatie krijgen over scheiden en mediation en kennismaken met advocaat en mediator mr. Rutger Walet. Let op: Vanwege de vele aanmeldingen en vanuit privacyoverwegingen is het uitsluitend mogelijk om op afspraak langs te komen: tel. 033-737 05 72.

Dag van de scheiding

Advocatenkantoor Walet, gevestigd aan De Wel 5A, unit 3, te (3871 MT) Hoevelaken is op vrijdag 14 september geopend van 09.00 uur tot 17.30 uur. Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op www.dagvandescheiding.nl.Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op www.verder-online.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.