Als u op zoek bent naar een ervaren advocaat, dan bent u bij Advocatenkantoor Walet aan het juiste adres.

Advocatenkantoor Walet is een jong, vakkundig en betaalbaar advocatenkantoor dat u op verschillende rechtsgebieden kan bijstaan.

Advocatenkantoor Walet is op 1 december 2016 opgericht door mr. R. (Rutger) Walet en gevestigd in Hoevelaken.

Rutger Walet is advocaat sinds 2009 en vanaf dat moment is hij werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in de algemene rechtspraktijk. Hij heeft daardoor ruime ervaring op diverse rechtsgebieden opgebouwd, zowel binnen als buiten de rechtbank.

Bij Advocatenkantoor Walet gaat het bieden van rechtshulp verder dan alleen juridische ondersteuning. Walet staat voor een persoonlijke benadering waarbij de cliënt centraal staat. Daarbij wordt helder en duidelijk aangegeven wat de cliënt kan verwachten. De aanpak is altijd praktisch en gericht op het vinden van de optimale oplossing.

Advocatenkantoor Walet staat daarbij niet alleen cliënten uit Hoevelaken en de omliggende gemeenten, maar uit het hele land bij.

Advocatenkantoor Walet behandelt zaken op het gebied van:

Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Bestuurs- en omgevingsrecht

Besluiten van de overheid kunnen ingrijpende gevolgen voor u hebben. Het is van groot belang dat u onmiddellijk actie onderneemt wanneer u het niet eens bent met een beslissing van de overheid die op u van invloed is. Een bouwplan of gebruik van grond of gebouw? Advocatenkantoor Walet denkt mee over de vraag of het past in de bestaande regelgeving.

personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is het rechtsgebied waarin zaken vaak grote impact hebben op het dagelijks leven van mensen. Hier vallen veel verschillende situaties onder, zoals echtscheidingen, alimentatie, wettelijke erkenning van een kind, gezag en omgang. Voor deze zaken is het wenselijk om Advocatenkantoor Walet in de arm te nemen.

Strafrecht

Als u verdacht wordt van een strafbaar feit, dan moet u voor de strafrechter verschijnen. Neem, nog voordat u een dagvaarding heeft ontvangen, contact op met Advocatenkantoor Walet. Mr. Rutger Walet bekijkt uw strafzaak deskundig en realistisch. Afhankelijk van uw verhaal en de inhoud van het proces-verbaal, als deze beschikbaar is, wordt er een strategie bepaald.

Contractenrecht

Of u nu zakelijk of privé afspraken maakt, er is altijd sprake van een (al dan niet mondelinge) overeenkomst. Ondanks dat mensen denken dat alles waterdicht is vastgelegd in een contract, kunnen er door verschillende oorzaken toch conflicten ontstaan. Dan kunt u maar beter een specialist als mr. Rutger Walet hebben klaarstaan om u in dat kader bij te staan.

Neem contact op en bezoek vrijblijvend het spreekuur.

© 2016- - Advocatenkantoor Walet - Alle rechten voorbehouden. Design & realisatie: MC4DESIGN