Als u op zoek bent naar een ervaren mediator, dan bent u bij Advocatenkantoor Walet aan het juiste adres.

Advocatenkantoor Walet is een jong, vakkundig en betaalbaar advocatenkantoor waar u óók terecht kunt voor mediation bij bijvoorbeeld familierechtelijke geschillen en echtscheidingen.

Advocatenkantoor Walet is op 1 december 2016 opgericht door mr. R. (Rutger) Walet en gevestigd in Hoevelaken.

Rutger Walet is advocaat sinds 2009 en vanaf dat moment is hij werkzaam geweest bij een advocatenkantoor in de algemene rechtspraktijk. Hij heeft daardoor ruime ervaring op diverse rechtsgebieden opgebouwd, zowel binnen als buiten de rechtbank. Naast advocaat is mr. R. (Rutger) Walet ook mediator.

Door middel van gesprekken begeleid hij u bij het maken van afspraken over de gevolgen van de (echt)scheiding. Hierbij kunt u denken aan het opstellen van een ouderschapsplan, financiële afspraken en afwikkelingen, afspraken over de woning, de afwikkeling van de gemeenschap of huwelijkse voorwaarden en de pensioenafspraken. Deze afspraken worden vervolgens vastgelegd in een echtscheidingsconvenant en door u beiden ondertekend.

In geval van een echtscheiding draagt hij tevens zorg voor de procedurele afwikkeling bij de rechtbank door middel van het indienen van een verzoekschrift. De rechtbank geeft vervolgens een echtscheidingsbeschikking af, zonder dat u hiervoor zelf naar de rechtbank hoeft.

Advocatenkantoor Walet staat daarbij niet alleen cliënten uit Hoevelaken en de omliggende gemeenten, maar uit het hele land bij.

Lees meer:

Advocatenkantoor Walet behandelt zaken op het gebied van:

Neem gerust contact op om een afspraak te maken.

Mediation

Bij familierechtelijke geschillen of bijvoorbeeld een echtscheiding, kunt u er voor kiezen gebruik te maken van mediation. Zo kunt u een lange procedure bij de rechtbank voorkomen. mr. Rutger Walet begeleid u als mediator graag in het maken van afspraken die voor alle partijen werken.

Bestuurs- en omgevingsrecht

Besluiten van de overheid kunnen ingrijpende gevolgen voor u hebben. Het is van groot belang dat u onmiddellijk actie onderneemt wanneer u het niet eens bent met een beslissing van de overheid die op u van invloed is. Een bouwplan of gebruik van grond of gebouw? Advocatenkantoor Walet denkt mee over de vraag of het past in de bestaande regelgeving.

personen- en familierecht

Het personen- en familierecht is het rechtsgebied waarin zaken vaak grote impact hebben op het dagelijks leven van mensen. Hier vallen veel verschillende situaties onder, zoals echtscheidingen, alimentatie, wettelijke erkenning van een kind, gezag en omgang. Voor deze zaken is het wenselijk om Advocatenkantoor Walet in de arm te nemen.

Strafrecht

Als u verdacht wordt van een strafbaar feit, dan moet u voor de strafrechter verschijnen. Neem, nog voordat u een dagvaarding heeft ontvangen, contact op met Advocatenkantoor Walet. Mr. Rutger Walet bekijkt uw strafzaak deskundig en realistisch. Afhankelijk van uw verhaal en de inhoud van het proces-verbaal, als deze beschikbaar is, wordt er een strategie bepaald.

Neem contact op en bezoek vrijblijvend het spreekuur.

© 2016- - Advocatenkantoor Walet - Alle rechten voorbehouden. Design & realisatie: MC4DESIGN