Uurtarief 

Per opdracht wordt schriftelijk een uurtarief overeengekomen. De hoogte van het uurtarief zal onder meer afhankelijk zijn van de aard, het belang en de spoedeisendheid van de zaak. Dit tarief is exclusief 21% BTW en exclusief verschotten, zoals griffierecht, deurwaarderskosten, kosten van uittreksels, vertalingen en deskundigen.

Advocatenkantoor Walet brengt geen andere ‘kantoorkosten’ of administratiekosten in rekening.

Een kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend, mits niet anders wordt afgesproken. Dat geldt ook voor het spreekuur.

Een persoonlijke aanpak betekent dat u niet direct bij het eerste contact al geld verschuldigd bent. Er moet eerst goed besproken worden wat de advocaat voor u kan betekenen. Advocatenkantoor Walet biedt de mogelijkheid op een vrijblijvend en kosteloos oriënterend gesprek van maximaal een half uur. In dat gesprek vindt de kennismaking plaats, wordt uw zaak beoordeeld en maken we een inschatting van de kosten van de rechtsbijstand.

Verzekerd voor rechtsbijstand

Ook als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kan Advocatenkantoor Walet u in veel gevallen bijstaan.

Pro deo 

Advocatenkantoor Walet behandelt ook zaken op basis van een zogenaamde ‘toevoeging’ of ‘gesubsidieerde rechtsbijstand’ als u hiervoor in aanmerking komt. U betaalt dan zelf alleen een eigen bijdrage en eventuele verschotten. Voor meer informatie wordt verwezen de Raad voor Rechtsbijstand (www.rvr.org).

Op alle diensten van Advocatenkantoor Walet zijn de algemene voorwaarden van toepassing.